Search

Makear Flovers Collectie

 9,50

Voeg Toe Aan Verlanglijst

Makear Flovers Collectie

De schoonheid van de bloemenkleuren vind je terug in deze prachtige collectie van Makear. Het subtiele kleurenpalet uit de collectie “Flovers” complementeert perfect de sfeer van de lentedagen. Kies één van onze acht unieke tinten en voel het zachte lentebriesje op je handen. De pastel gel polishes van Makear staan ​​bekend om hun volledige dekking en streeploze afwerking. De middeldikke consistentie vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt voor snelle en onberispelijke resultaten.

Eigenschappen:

  • Bedoeld voor professioneel gebruik, Sterke pigmentatie, romige, medium consistentie maken het product aangenaam en comfortabel om mee te werken.
  • Hoogglans, Duurzaamheid van de gel – een effect van meerdere weken, Kleuren laten geen strepen achter, 3-Free product – vrij van formaldehyde, tolueen en DBP.
  • Perfect gevormde borstel, De echte kleur is aanwezig op de dop en de luxe fles maken het product uniek.
  • De lak is verpakt in een kartonnen doos, wat de veiligheid tijdens het transport garandeert, en tegelijkertijd volledig biologisch afbreekbaar is*
  • Capaciteit: 8 ml

Ingrediënten: ACRYLATES COPOLYMER, TRIMETHYLBENZOYL DIPHENYLPHOSPHINE OXIDE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, SILICA, +/-: CI 45410, CI 15850,  CI 19140, CI 77742, CI 77510, CI 77499, CI 77891, CI 77288.

Related Products

What Our Clients Say